Rólunk

 

 

A Finanszirozas.com-ot 2013-ban alapítottuk, azzal a céllal, hogy több évtizedes bankszakmai tapasztalatunkkal hatékonyan tudjuk segíteni megbízóinkat. Az alapítás óta több mint 20 projekten dolgoztunk projektvezetői, streamvezetői, üzleti elemzői, BI elemzői, folyamat menedzseri, termék menedzseri, tréneri és adattudós szerepkörökben.  

Célunk a komplex megoldásokkal történő hatékony támogatás,

az alapos tervezés és a precíz végrehajtás, magas szakmai minőségben.

 

Tapasztalataink szerint gyakran előfordul, hogy a megbízó a tanácsadók leszállított javaslatait nem tudják idő és erőforráshiány miatt megvalósítani, így a projekt dokumentáció egy fiókban végzi. Mi ezért azt tűztük ki célul, hogy nemcsak felmérünk, elemzünk és javaslatot teszünk, hanem tovább is visszük a folyamot: Egyeztetéseket, szükség esetén workshopokat szervezünk a kapcsolódó területekkel. Dokumentálunk, elkészítjük a döntéselőkészítő anyagokat, vezetői és board prezentációkat. Döntést követően megírjuk az informatikai specfikációkat, amit együtt értelmezünk az IT-s kollégákkal. Támogatjuk a fejlesztést és vállaljuk akár a tesztelést is. Elkészítjük a szabályzatokat, a kézikönyveket és űrlapokat, majd leoktatjuk a kollégákat. Komplex megoldásokat szállítunk. Szerintünk így hatékony.  

Mottónk: Megoldásokat szállítunk!

 

Módszertanunk illeszkedik a célkitűzésünkhöz. Folyamatmenedzsment munkáinkat a több tízéves multis tapasztalatainkon túl, a Lean és a Six Sigma módszertanok, illetve a gyakorlati tréning módszerek alkalmazása segíti. Adatpiac, jelentés és monitoring rendszer építési, és scoringmodellezési munkáink során elsődleges jelentőséggel bír az alapos adatelőkészítés, és a tűpontos üzleti definiálás. A 2000-es évek eleje óta több tucat projektet vezettünk, illetve vettünk részt bennük szakértőként. Projekt munkáink során kiemelt figyelmet szentelünk az emberi tényezőnek, vagyis a kollégáinknak; viszont kérlelhetetlenül szigorúan tartjuk és tartatjuk a scope-ot, a vállalt határidőket és a költségkeretet.

 

 

Vissza