FC GondaG k1 500

Gonda Gábor vagyok, független finanszírozási és kockázatkezelési szakértő, a finanszirozas.com alapítója.

Az elmúlt évtizedben négy vezető magyarországi pénzintézet alkalmazásában szerzett tudást, tapasztalatot, eszköztárat és kapcsolati tőkét szeretném megosztani partnereimmel.

 

  

Szakmai eredményeim

  • 14 év bankszakmai, folyamatszervezői, projektvezetői és szabályozási, 9 év vezetői, 8 év hitelezési és ellenőrzési tapasztalatot szereztem 4 vezető magyarországi bank alkalmazásában.
  • Irányításom alatt hozzávetőleg 400 milliárd forint került kockázattudatosan kihelyezésre.
  • Legjelentősebb szakmai eredményemnek a Basel II IRB Advanced módszertan bevezetésének validációját tartom, ami jelenleg a legmagasabb szintű banki, kockázatkezelési minősítés.
  • Ajánlásmentes, sikeres PSZÁF auditokat menedzseltem az általam újraszabályozott területeken 3 pénzintézet vonatkozásában is.
  • Szervezet- és folyamatfejlesztéseim során a maximális hatékonyság elérését céloztam meg automatizmusok beépítésével, folyamatok optimalizálásával és mérhetővé tételével.
  • Az általam készített vezetői információs és monitoring rendszerekkel minden esetben sikerült megvalósítanom a vizsgált terület teljes kontrollját, tovább erősítve ezzel annak kockázat- és költségtudatos működését.

 

logo linkedin 92x22Szakmai pályafutásomat angol nyelven LinkedIn profilomon olvashatja.

 

Névjegyem

FC Nevjegy GG fin v12 keret

Okostelefonját a képernyő elé tartva, QR kód olvasó applikációval a névjegy Qr kódjának beolvasása után a kapcsolati adatok automatikusan menthetők a névjegyzékbe. (Nem minden monitoron működik.)

 

 FC email iconA kapcsolatot a névjegyen  található elérhetőségenken kívül a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen veheti fel.